Over ons

Jouw gezondheid is mijn passie!!

Onze aanpak van zorg is gericht op het behandelen van de hele persoon, niet alleen op de symptomen. Wij geloven dat echte gezondheid en welzijn voortkomt uit het aanpakken van de onderliggende oorzaken van pijn en ongemak, in plaats van deze alleen maar te maskeren met medicatie of door middel van andere snelle oplossingen. Elke klacht is bijzonder in zijn oorsprong, dus heeft ook een unieke oplossing nodig. Door gebruik te maken van meerdere behandelmethodes en specialismen zoals neurologische revalidatie, diverse chiropractische behandelmethodes en verscheidene musculoskeletale technieken, wordt elk behandelplan specifiek ontwikkeld voor uw klachten. Wij begrijpen ook dat fysieke gezondheid slechts één aspect is van algeheel welzijn. Wij geloven ook dat het onmogelijk is om het lichaam te scheiden van de mentale en emotionele vlakken, daarom huilen wij als wij pijn hebben. Door deze reden ben ik erg enthousiast om samen te werken met andere professionals zoals mentale gezondheid coaches, psychologische professionals, fitness coaches en ontwikkeling professionals, die onze denkwijze over gezondheid delen en de kracht van geïntegreerde zorg. Of je nu te maken hebt met chronische pijn, stress, of gewoon wil werken aan het optimaliseren van je algehele gezondheid en welzijn, wij staan klaar om je te helpen! Door het samenwerkingsverband dat gebruik maakt van de expertises van een divers team aan professionals, ben ik ervan overtuigd dat we je kunnen helpen je gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken.

Onze werkwijze

Hieronder zullen we stap voor stap bespreken hoe het traject bij de chiropractor er ongeveer uitziet. Uiteraard zal dit aan ieder persoon en aan elke klacht aangepast worden.

01

Intake

Welkom op uw eerste afspraak bij onze chiropractor. In deze afspraak zal de chiropractor een gesprek met je voeren en je medische voorgeschiedenis bespreken. Ook zal er een fysiek onderzoek plaatsvinden om de oorsprong van je klacht te achterhalen.

02

ROF

Tijdens dit tweede consult zal er besproken worden wat volgens de chiropractor het ideale behandeltraject zou zijn. Ook zal de eerste fysieke behandeling plaatsvinden.

03

Behandeltraject

Fase 1: Dit is het intensieve traject, de chiropractor zal je wat vaker willen zien.
Fase 2: Dit is de stabiliserende fase, op dit moment zal er meer ruimte tussen de behandelingen gepland worden.

04

Re-exam

Tijdens deze afspraak zal de chiropractor opnieuw wat testjes doen om te kijken wat het effect is van het behandeltraject. Aan de hand van deze uitkomst zal besloten worden hoe en of er een vervolg zal komen

Ontmoet onze eigenaar Corné Lindeque

Corné Lindeque (1990) is geboren en opgegroeid in Zuid-Afrika. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit van Johannesburg voor de opleiding Chiropractie. Hij heeft in Zuid Afrika in 2 verschillende praktijken voor chiropractie gewerkt. Hij is in mei 2017 naar Nederland verhuisd omdat hij meer van de wereld wilde zien dan alleen Zuid Afrika.

Corné is een gediplomeerd NCA/SCN chiropractor (registratienummer 428) en heeft afgelopen jaar in Zwitserland zijn diploma behaald voor het behandelen met de specifieke COX techniek. hij heeft voor chiropractie gekozen omdat hij graag mensen wil helpen. Hij vindt het interessant om de dagelijkse “verkeerde” gewoontes en bewegingen van mensen te analyseren, aangezien dat vaak de basis is van de klachten. Zijn interesse gaat ook uit naar sport gerelateerde behandelingen. Dat kan ook bijna niet anders gezien het feit, dat hij zelf erg sportief is aangelegd. In Zuid Afrika heeft hij op semi-prof niveau rugby gespeeld en hij speelt hier in Nederland inmiddels ook weer rugby. Ook het neurologische gedeelte is een onderdeel dat hem enorm aanspreekt en waar hij diverse studies in heeft afgerond.

Corné Lindeque

Eigenaar en chiropractor

Maak kennis met ons team

Onze assistentes staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je afspraken in te plannen dus neem gerust contact met ze op!

Nancy Jacobs

Manager

Esther Verweij

Assistente

Barbara Janssen

Assistente